Školní jídelna a jídelní lístek

Ve školní jídelně se připravuje průměrně 350 obědů, přičemž kapacita jídelny je až 500 strávníků. Žáci mají možnost si vybrat z více jídel a mají k dispozici také různé druhy i dostatečné množství nápojů.

 
  Informace pro rodiče a žáky – strávníky ŠJ
  při Gymnáziu Josefa Božka,
  Český Těšín, p. o.

  PŘIHLÁŠKA STRAVNÍKA  (*.doc)

  VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY  (*.pdf)

  ORGANIZACE ŠKOLNÍHO STRAVOVÁNÍ  (*.pdf)

  ZÁSADY CHOVÁNÍ ŽÁKŮ VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ  (*.pdf)

  AKTUÁLNÍ CENY JÍDEL (od 1. 1. 2017)  (*.pdf)

 

Postup založení souhlasu s inkasem v bance nebo jednorázového příkazu najdete-ZDE (*.pdf)

Přihlašování a odhlašování obědů a výběr jídel

Ve školní jídelně se používá čipový systém objednávání jídel.
Pokyny pro PŘIHLÁŠKY A ODHLÁŠKY OBĚDŮ – ZDE (*.pdf).


Přihlášky a odhlášky se provádí na http://www.stra­va.cz, Číslo zařízení(š.jí­delny): 1345

NOVĚ – odhlašování obědů vždy max do 13:00 hod. předchozího dne !!

 

Platby stravného – bezhotovostně

Číslo účtu ŠJ: 248722592 / 0300

Platby za měsíc:

 

Úřední hodiny: denně 7,00 – 14,00 hod.

 

Telefon: do ŠJ je 558 746 535 nebo 591 144 350
Mobilní telefon: 731 643 110
E-mail: Michaela Pietrová, vedoucí školní jídelny, ( pietrova @ gmct.cz )

 

Podrobný provozní řád je vyvěšen v jídelně.

Případné dotazy zodpovíme na výše uvedených tel. číslech.


Michaela Pietrová
vedoucí školní jídelny

 

JÍDELNÍ LÍSTEK  16. - 20. 10. 2017

PONDĚLÍ  16. 10. 2017
Oběd 1:
Polévka hrachová, srbské rizoto, mrkvový salát, pitný režim
              (obsahuje alergeny: 01, 01a, 01c, 07, 12)

Oběd 2: Polévka hrachová, pstruh pečený na másle, vařené brambory, mrkvový salát, pitný režim
              (obsahuje alergeny: 01, 01a, 01c, 04, 07, 12)

ÚTERÝ  17. 10. 2017
Oběd 1:
Polévka ruský boršč, kuřecí na žampiónech, bulgur, salát z červené řepy, pitný režim
              (obsahuje alergeny: 01, 01a, 06,07, 09)

Oběd 2: Polévka ruský boršč, smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka, pitný režim
               (obsahuje alergeny: 01, 01a, 03, 04, 07, 09, 10)

STŘEDA  18. 10. 2017
Oběd 1:
Polévka mrkvová, boloňské špagety, pitný režim
              (obsahuje alergeny: 01, 01a, 03, 06, 07, 09)

Oběd 2: Polévka mrkvová, pekingské placičky, vařené brambory, zeleninová obloha, pitný režim
               (obsahuje alergeny: 01, 01a, 03, 06, 07, 09)

ČTVRTEK  19. 10. 2017
Oběd 1:
Polévka francouzská, kuřecí prsa na medu a hořčici, kuskus, zelný salát s koprem, pitný režim
              (obsahuje alergeny: 01, 01a, 03, 06, 07, 09, 10)

Oběd 2: Polévka francouzská, vepřová kýta na smetaně, houskový knedlík, pitný režim
              (obsahuje alergeny: 01, 01a, 01c, 03, 06, 07, 09, 10)

PÁTEK  20. 10. 2017
Oběd 1:
Polévka květáková, brynzové halušky, pitný režim
               (obsahuje alergeny: 01, 01a, 03, 07)

Oběd 2: Polévka květáková, dukátové buchtičky s krémem, pitný režim
              (obsahuje alergeny: 01, 01a, 03, 07)

 

Doba spotřeby: Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.

Hlavní kuchařka
Vedoucí školní jídelny

Označení alergenů ve ŠJ – ZDE (*.pdf)


SEZNAM ALERGENŮ ZDE (*.pdf)

 
 
Hlavní kuchařka: Agáta Balazsová

Ved. šk.jídelny: Pietrová Michaela

-----------------------------------------