Školní jídelna a jídelní lístek

Ve školní jídelně se připravuje průměrně 350 obědů, přičemž kapacita jídelny je až 500 strávníků. Žáci mají možnost si vybrat z více jídel a mají k dispozici také různé druhy i dostatečné množství nápojů.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

JÍDELNÍ LÍSTEK  12. - 16. 02. 2018

PONDĚLÍ 12. 02. 2018
Oběd 1:
Polévka krupicová s vejci, kuřecí na paprice, těstoviny,
               pitný režim
              (obsahuje alergeny: 01, 01a, 03, 06, 07, 09, 10)
Oběd 2: Polévka krupicová s vejci, pečené žampiony, vařené
              brambory, salát z čínského zelí s jablky a mrkví, pitný režim
              (obsahuje alergeny: 01, 01a, 03, 06, 07, 09, 10)

ÚTERÝ 13. 02. 2018
Oběd 1:
Polévka francouzská, moravský vrabec, dušený špenát,
              bramborové knedlíky, pitný režim
              (obsahuje alergeny: 01, 01a, 03, 06, 07, 09)
Oběd 2: Polévka francouzská, kuřecí plátky s rajčaty a mozzarelou,
              bramborová kaše, hlávkový salát, pitný režim
              (obsahuje alergeny: 01, 01a, 03, 06, 07, 09)

STŘEDA 14. 02. 2018
Oběd 1:
Polévka ruský boršč, losos pečený na másle, vařené
              brambory, ledový salát, pitný režim
              (obsahuje alergeny: 01, 01a, 04, 07, 08, 09)
Oběd 2: Polévka ruský boršč, sekaný máslový řízek, bramborová
              kaše, ledový salát, pitný režim
              (obsahuje alergeny: 01, 01a, 01c, 03, 07, 08, 09)

ČTVRTEK 15. 02. 2018
Oběd 1:
Polévka rajčatová s těstovinami, kuře pečené, dušená rýže,
              ovocný kompot, pitný režim
              (obsahuje alergeny: 01, 01a, 03, 07)
 Oběd 2: Polévka rajčatová s těstovinami, kuskus se žampiony
              a sušenými rajčaty, ovocný kompot, pitný režim
              (obsahuje alergeny: 01, 01a, 03, 07)

PÁTEK  16. 02. 2018
Oběd 1:
Polévka fazolová, květák zapečený se sýrem , vařené              
              brambory, rajčatový salát, pitný režim              
              (obsahuje alergeny: 01, 01a, 01c, 03, 07)
Oběd 2: Polévka fazolová, domácí buchty plněné povidly a tvarohem,              
              pitný režim
              (obsahuje alergeny: 01, 01a, 01c, 03, 07)

Doba spotřeby: Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.

------------------------------------------------------------------------------

Hlavní kuchařka
Vedoucí školní jídelny

Označení alergenů ve ŠJ – ZDE (*.pdf)


SEZNAM ALERGENŮ ZDE (*.pdf)

 
 
Hlavní kuchařka: Agáta Balazsová

Ved. šk.jídelny: Pietrová Michaela

-----------------------------------------

Informace pro rodiče a žáky – strávníky
ŠJ při Gymnáziu Josefa Božka, Český Těšín, p. o.

 
  PŘIHLÁŠKA STRAVNÍKA  (*.doc)

  VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY  (*.pdf)
 

  ORGANIZACE ŠKOLNÍHO STRAVOVÁNÍ  (*.pdf)


ZÁSADY CHOVÁNÍ ŽÁKŮ VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ  (*.pdf)

AKTUÁLNÍ CENY JÍDEL (od 1. 1. 2018)  (*.pdf)

 

Postup založení souhlasu s inkasem v bance nebo jednorázového příkazu najdete-ZDE (*.pdf)

Přihlašování a odhlašování obědů a výběr jídel

Ve školní jídelně se používá čipový systém objednávání jídel.
Pokyny pro PŘIHLÁŠKY A ODHLÁŠKY OBĚDŮ – ZDE (*.pdf).


Přihlášky a odhlášky se provádí na http://www.stra­va.cz, Číslo zařízení(š.jí­delny): 1345

NOVĚ – odhlašování obědů vždy max do 13:00 hod. předchozího dne !!

 

Platby stravného – bezhotovostně

Číslo účtu ŠJ: 248722592 / 0300

Platby za měsíc:

Úřední hodiny: denně 7,00 – 14,00 hod.

Telefon: do ŠJ je 558 746 535 nebo 591 144 350
Mobilní telefon: 731 643 110
E-mail: Michaela Pietrová, vedoucí školní jídelny, ( pietrova @ gmct.cz )

 

Podrobný provozní řád je vyvěšen v jídelně.

Případné dotazy zodpovíme na výše uvedených tel. číslech.


Michaela Pietrová
vedoucí školní jídelny