Školní jídelna a jídelní lístek

Ve školní jídelně se připravuje průměrně 350 obědů, přičemž kapacita jídelny je až 500 strávníků. Žáci mají možnost si vybrat z více jídel a mají k dispozici také různé druhy i dostatečné množství nápojů.

 
 

JÍDELNÍ LÍSTEK  18. - 22. 11. 2019

PONDĚLÍ 18. 11. 2019
Oběd 1:
Polévka pohanková, srbské rizoto, zelný salát s koprem,  
               pitný režim
              (obsahuje alergeny: 07, 09) 
Oběd 2: Polévka pohanková, rybí filé v sýrovolimetkové krustě,  
               bramborová kaše, zelný salát s koprem, pitný režim
               (obsahuje alergeny: 01, 01a, 03, 04, 07, 09)

ÚTERÝ  19. 11. 2019
Oběd 1:
Polévka zeleninová, svíčková na smetaně, houskový knedlík,               
               pitný režim
               (obsahuje alergeny: 01, 01a, 01c, 03, 07, 09)
Oběd 2: Polévka zeleninová, pečené brambory s lilkem, česnekový  
               dresink, pitný režim
               (obsahuje alergeny: 01, 01a, 06, 07, 09)

STŘEDA 20. 11. 2019
Oběd 1:
Polévka francouzská, kuře pečené, bramborový salát, pitný  
               režim
               (obsahuje alergeny: 01, 01a, 03, 06, 07, 09)
Oběd 2: Polévka francouzská, fazolový guláš s vepřovým masem
               a rajčaty, chléb, pitný režim
               (obsahuje alergeny: 01, 01a, 01b, 03, 06, 07, 09)

ČTVRTEK 21. 11. 2019
Oběd 1:
Polévka ruský boršč, karbanátky z krůtího masa pečené,  
               vařené brambory, kedlubnové zelí, pitný režim 
               (obsahuje alergeny: 01, 01a, 01c, 03, 07, 09)
Oběd 2: Polévka ruský boršč, těstoviny se sýrovou omáčkou a kuřecím  
               masem, pitný režim
               (obsahuje alergeny: 01, 01a, 06, 07, 09)

PÁTEK  22. 11  . 2019
Oběd 1:
Polévka z červené čočky, krupicová kaše s cukrem, máslem
               a čokoládou, pitný režim
               (obsahuje alergeny: 01, 01a, 07)
Oběd 2: Polévka z červené čočky, smažený sýr, vařené brambory,  
               tatarská omáčka, pitný režim
               (obsahuje alergeny: 01, 01a, 03, 07)

Doba spotřeby: Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.

------------------------------------------------------------------------------

Hlavní kuchařka
Vedoucí školní jídelny

Označení alergenů ve ŠJ – ZDE (*.pdf)


SEZNAM ALERGENŮ ZDE (*.pdf)

 
 
Hlavní kuchařka: Agáta Balazsová

Ved. šk.jídelny: Pietrová Michaela

-----------------------------------------

Informace pro rodiče a žáky – strávníky
ŠJ při Gymnáziu Josefa Božka, Český Těšín, p. o.

 
  PŘIHLÁŠKA STRAVNÍKA  (*.doc)

  VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY  (*.pdf)
 

  ORGANIZACE ŠKOLNÍHO STRAVOVÁNÍ  (*.pdf)


ZÁSADY CHOVÁNÍ ŽÁKŮ VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ  (*.pdf)

 

      ZDE AKTUÁLNÍ CENY JÍDEL (od 1. 9. 2019)  (*.pdf)

 

 

 

 

Postup založení souhlasu s inkasem v bance nebo jednorázového příkazu najdete-ZDE (*.pdf)

Přihlašování a odhlašování obědů a výběr jídel

Ve školní jídelně se používá čipový systém objednávání jídel.
Pokyny pro PŘIHLÁŠKY A ODHLÁŠKY OBĚDŮ – ZDE (*.pdf).


Přihlášky a odhlášky se provádí na http://www.stra­va.cz, Číslo zařízení(š.jí­delny): 1345

NOVĚ – odhlašování obědů vždy max do 13:00 hod. předchozího dne !!

 

Platby stravného – bezhotovostně

 

Číslo účtu ŠJ: 248722592 / 0300

Platby za měsíc:

Úřední hodiny: denně 7,00 – 14,00 hod.

Telefon: do ŠJ je 558 746 535 nebo 591 144 350
Mobilní telefon: 731 643 110
E-mail: Michaela Pietrová, vedoucí školní jídelny, ( pietrova @ gmct.cz )

 

Podrobný provozní řád je vyvěšen v jídelně.

Případné dotazy zodpovíme na výše uvedených tel. číslech.


Michaela Pietrová
vedoucí školní jídelny